luni, 28 martie 2011

Nu ne potrivim = Cu totul altceva

  Ce înseamnă la un bărbat "independent" replica suavă - Nu ne potrivim ? Poate însemna ceva asemănător cu:
  •   "Cred că sexul cu tine e grozav atâta timp cât atmosfera e obscură" - Poftim? Dar când ai agăţat-o unde ţi-au fost ochii? Între picioare? Păi ştim noi că micuţa chestie gândeşte de cele mai multe ori, dar nu ştiam şi că i-au dat ochi pentru a contempla savoarea unui moment de imaginaţie deloc subtil.
  •   "Îmi plăcea mult la început când fiecare îşi plătea consumaţia, acum totul pică pe mine" - Păi bine dragule, independenţa la voi nu prezintă şi o mică caracteristică care ar însemna "propriul venit"?
  •   "Totul a mers perfect până la partea cu prezentatul la părinţi" - Da, păi se ştie foarte clar ca bărbaţilor, cu cât înaintează în vârstă, le este din ce în ce mai teamă de această întâlnire care practic nu e mai mult decât : "Mamă el e tăntălăul cu care umblu, e parţial frumos, parţial deştept, parţial matur. Tată el mă aduce acasă după ora 3 noaptea sâmbetele, nu e foarte musculos, dar pentru orice eventualitate are spray-ul paralizant cu el" şi gata întâlnirea, nimic ciudat, nimic traumatizant.
  •  "Prietenii mei cred că pot mai mult decât o tipă care are 80-72-96" - Şocant! Cu măsurile astea nici n-ar trebui să ieşi din casă, dar ar trebui să ieşiţi din casa când o gaşcă de morcovi fierţi îşi dau cu presupusu' despre o tipă la care, cu siguranţă aţi văzut ceva de v-aţi cuplat cu ea. La naiba cu ce v-a plăcut vouă prima oară la ea, trăiască jungla. Unul pentru toţi şi toţi proştii pentru unul! 
  •  "Nu aş vrea să te fac să suferi cu atât mai puţin când ştim de trecutul meu tumultos" - Sigur, noi ne-am născut proaste ca să iasă în evidenţă inteligenţa bărbaţilor! 
  • "Eşti o fată minunată, nu te merit!" - Stai oleacă, suntem în viaţă nu e nevoie de nici o dramă. De când o persoană e capabilaă să-şi însuşească nişte limite şi să admită că e mai prejos decât cel de lângă el? A... probabil de când pe bărbaţi îi doare în dos de ce înseamnă mândria de-a nu accepta o inferioritate. Ce-i asta? Nimic dragilor, se găseşte în bere, e bună.
   
  Da şi ca o mica concluzie, bărbaţilor orice motiv li se pare bun de-o despărţeală, iar noi să le urăm noroc cu asta!





3 comentarii:

  1. frumos. scri bine. continua draga mea. o sa urmaresc blogul ca are un titlu promitator. da in barbati ca sunt niste porci si niste jigodii imputite. te pup

    RăspundețiȘtergere
  2. multumesc,dar ideea e doar sa fac o diferenta intre ei si noi. :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ramona daca tu crezi ca toti barbatii sunt "porci si jigodii imputite" te inseli...,imi dau seama ce fel de zana esti tu cu 3 randuri de tate,cu anvelope in urechi,ascultandu-l pe Guta crezand ca e "idolul la toate femeile".
    Asa-zisa doamna "X" cam exagerezi putin in ceea ce scri,vezi numai partea rea a lucrurilor.

    RăspundețiȘtergere

Te rog sa fii civilizat.